Hage Feng Shui 
finn din hemmelige hage 

Feng Shui i Hagen

Dømmer du om en en hage som gir deg ro og følelsen av å lande når du kommer hjem? Du får inspirasjon til spennende planter og lærer å skape en hage med fokus på helhet og harmoni. I tillegg får du innsikt i Østens mystikk og hvordan helhets-tankegangen kan skape det gode livet i en vestlig hverdag. En feng shui hage er et magisk sted som du gjemme deg litt bort for å få påfyll. Et sted hvor du kan dyrke dine egne urter og kjenne på en indre ro.

Hagen er det perfekte stedet å starte å gjøre feng shui. Så mye som 70-80 % av det som skjer ute påvirker det som skjer inne i huset ditt.

Hage feng shui kan hjelpe deg å få den hagen du drømmer om.  Og når du setter feng shui-prinsippene ut i praksis vil du få et bedre liv. Feng shui er en gammel kinesisk vitenskap som kan brukes til å organisere hagen din slik at du du får energi, glede og indre ro.

MELD DEG PÅ HER
HVA SIER VÅRE KURS DELTAGERE? 
Lotte, Gjerdrum

"I lang tid hadde jeg kjent på en enorm frustrasjon over at jeg ikke får ferdig prosjektene mine på jobb. Jeg som vanligvis er effektiv og handlekraftig. Det var som å gå i sirup. 

Ved bruk av feng shui fikk jeg helt konkrete råd i forhold til hva jeg skulle gjøre.  Det er kjempe-stor økning i trivsel. Nå LIKER jeg å være på hjemmekontoret – det er luftig og jeg får unna arbeids-oppgaver i mye større grad."

Vibeke, Oslo

Feng Shui var noe nytt og ikke visste jeg helt hva jeg gikk til.
Men hvor glad er jeg ikke for at jeg gjorde det. Vi har på kort tid gått fra å være rotløse og lite lykkelige, til å ha et hus i struktur og harmoni.
Tenk at det skulle være så enkelt at man faktisk kan skape seg ett hjem og en deilig lykkefølelse akkurat der man er. Feng Shui har startet en flott prosess i våre liv.

Randi, Årnes

Nina som lærer er en 6'er av 6 mulige. Hun gjør det vanskelige til lett, er kjempetålmodig og veldig positiv og gir aldri opp når vi trenger henne.

Kunnskapsrik og levende opptatt av feng shuien, veldig smittende. Nina er inkluderende og gjør ikke forskjell på folk. Og optimistisk, alt er mulig. Ståpå vilje overført til oss. Tålmodig og et forbilde for oss alle

MELD DEG PÅ HER
HAGE FENG SHUI HAR HJULPET SÅ MANGE 
Etter å ha gjort hundrevis av feng shui konsultasjoner i inn og utland ser jeg hvor harmoniserende det er når vi tar i bruk feng shui-prinsippene i hagen. Energien inne styres av den som er utenfor.

De fleste tenker at feng shui er hvordan du plasserer sofaen men hagen er faktisk det perfekte stedet å starte med feng shui. Det er der vi trenger å balansere energien først. Og hagearbeidet hjelper oss å komme i kontakt med de naturlige energiene. Naturen er harmoniserende i seg selv. I dag bruker jeg hagearbeidet som meditasjon. I tusenvis av år har munker og nonner dyrket jorden og funnet sjelefred ved å gjøre hagearbeid.

Du trenger ikke å være i et tempel for å ta i bruk denne gamle kunnskapen. Den kan tas i bruk i din hage.
Tro meg, jeg har vært der. All min fokus var på den ytre verden. Det var aldri tid til å sette meg ned å bare være. Jeg prøvde å finne indre ro. Men følte meg bare stresset med mine mile-lange to-do lister.
Det var først når jeg landet på min lille øy og fant roen at jeg forsto hvor viktig det var å være i kontakt med de naturlige elementene som omgir oss. I dag lever de fleste av oss med hovedtyngden i den elektroniske verden. Ved å skape en harmonisk hage kan vi ha et sted å lande. Når du gjør hagearbeidet med mindfulness er det ikke en ny ting på to-do lista. Det kan bli din meditasjon.

 

Dette vil du lære:
MODUL 1 
GRUNNPRINSIPPER
1. Hva er feng shui?
2. Hva er chi?
3. Hvordan beveger chi seg?
4. Yin og yang i hjemmet og livet
​​​​​​ 
MODUL 2
FORMER & FARGER
1. De fem himmelske dyrene i hagen.
3. 
2. De fem elementene i hagen.
3. 
De åtte hage trigrammene.
4. F
arger og former i hagen.

 
MODUL 3
HAGE ROMMENE
1.
Hvordan skape forskjellige hagerom
2.
Sanselige hager
3. ​​​​​​​
Spiselige hager
4. 
Villhagen
5. 
Meditiasjonshagen
BONUSER
SJEKKLISTER
1. ​​​​​Spennende planter til den duftende hagen, den spiselige hagen og til bie hagen.
2.  Urter i hagen og hvordan bruke dem.
3. Sjekkliste til hagens forskjellige områder.

​​​​

MELD DEG PÅ HER
LITT OM MEG

 

For 16 år siden bodde jeg i et fantastisk hus med sjøutsikt på 500 kvadrat, omgitt av en stor hage. Jeg jobbet og bodde i huset men jeg følte meg aldri hjemme der. Det jeg vet nå er at hagen og omgivelsene var ubalansert. Og jeg som burde være så lykkelig ønsket meg bare vekk. Livet var vondt. Jeg ble skilt og endret livet mitt totalt. Flyttet til en leid leilighet, og begynte å reise rundt i verden for å studere feng shui. Jeg tok prinsippene inn i mitt hjem men følte ikke at det falt på plass. Fremdeles hadde jeg denne uroen inne i meg.

Det var da jeg flyttet ut til sommerhytte på en øy rett ute I Oslofjorden at jeg følte jeg landet. Der ute, vekk fra biler, stress og mas fant jeg endelig den indre roen jeg hadde søkt halve jordkloden for å finne. Jeg dyrket mine urter, spiselige blomster og grønnsaker og fant at lykkeboosten kom når jeg var i nærkontakt med naturen. Å gå på “matjakt” ute i min lille have var et av dagens høydepunkter. Men hytta var sommerhytte og jeg trengte å finne et sted å bo på vinteren. Fordi jeg jobbet med den østlige filosofien kalte Asia og jeg flyttet til tropeøya Sri Lanka hvor jeg fant mitt paradis. Her har jeg kort vei til Singapore, Taiwan, Hong Kong og Malaysia hvor mange av de store fengshui-mestrene bor. Fremdeles tilbringes somrene på sommerhytta i Oslofjorden som er det beste stedet på denne jord.i
 

Sden 2000 har jeg jobbet fullt med feng shui. Mine kunder bor i USA, Europa og Asia. Jeg brenner for å dele min Østlige livstil, fordi vi har mye å lære av å tenke helhet. Og det er den Østlige tankegangen som har gitt meg mitt drømmeliv. I 2005 startet jeg feng shui skolen: IMPERIAL SCHOOL OF FENG SHUI som var starten på en ny retning feng shui i Norge. Jeg tok den autentiske måten og jobbe med feng shui med meg hjem. Men det har vært slitsomt å pendle mellom Østen og vesten og for et år siden begynte jeg å undervise online. Da når jeg ut til flere mennesker og jeg kan holde meg mer i ro.

MELD DEG PÅ HER
ER HAGE FENG SHUI FOR DEG? 

Hage Feng Shui er for deg som:

#Ønsker å skape harmoni og balanse i hagen og livet.

#Vil gjøre en innsats selv.

#Forstår at det tar tid at planter skal vokse og hage skal gro.

#Vil skape en hage som snakker til alle sansene.

#Ønsker å forstå fargenes betydning i hverdagen og hvordan de påvirker deg.

#
Vil lære om mindfulness og fokus.

#
Ønsker å ta i bruk ressursene som ligger i hagen din her og nå.
 

Hage Feng Shui er ikke for deg som:

#Ikke vil gjøre en innsats i hagen selv.

#Tror at feng shui er mirakelkur mot alt.

#Vil sette inn noen kvikk fix kurer og regne med at alt kommer på plass med en gang.

#Vil ha en full hage feng shui konsultasjon og ikke gjøre en innsats selv.

#Tror at hvis du har gjort hage feng shui er garantert å vinne i tipping, lotto eller bli et medium.

#Tenker at du er ferdig utdannet hagedesigner etter dette onlinekurset.​​​​

 

HVA KOSTER HAGE FENG SHUI?

Du får tre moduler pakket med stoff. Hver leksjon kommer meg sjekklister så det skal være praktisk for deg å går gjennom rommene i hjemmet ditt. 

MODUL 1. GRUNNPRINSIPPENE
MODUL 2 :FORMER OG FARGER I HAGEN
MODUL 3 :HAGENS FORSKJELLIGE ROM
BONUSER
Webinarer hvor jeg svarer på dine hage feng shui spørsmål. 

Du kan være med så lenge du ønsker fordi en hage er ikke skapt på en sommer. 

Prisen er kun kr. 1.025,-  i måneden over fire måneder eller kr. 3.861,-  hvis du betaler alt på en gang.


 

MELD DEG PÅ HER
[bot_catcher]